Home humlebæk

Ejendomsmægler home Humlebæk | Salg af bolig

Hos ejendomsmægler home Espergærde-Humlebæk får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Hos ejendomsmægler home Humlebæk får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

home – Ejendomsmægler i Humlebæk – Boligsiden

Ejendomsmægler home Espergærde-Humlebæk | Salg af bolig

Villa til salg, Humlebæk – Træd indenfor i denne hyggelige bolig, som har undergået en flot indvendig forvandling indenfor de seneste par år.

Hos ejendomsmægler home Espergærde-Humlebæk får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

home Humlebæk – Facebook

Villa – 3050 Humlebæk – Humlebæk Strandvej 86

Overvejer du at sætte din bolig til salg? Så er det nu du skal invitere din lokale ejendomsmægler forbi til en gratis salgsvurdering. Hos home Humlebæk gør vi …

Villa til salg, Humlebæk – Træd indenfor i denne hyggelige bolig, som har undergået en flot indvendig forvandling indenfor de seneste par år. De nuværende ejere har nemlig renoveret villaen indvendigt, som fremstår indbydende med lækkert køkken-alrum, flot stilrent badeværelse og lækre nye gulve. Og resultatet er et både lyst, hyggeligt og indflytningsklart hjem.Boligen indeholder i stueplan god entré som leder til det skønne køkken-alrum, hvor et flot moderne køkken fra 2020 med greb i messing-look og højskabe indbyder til hyggeligt samvær mens mad tilberedes og efterfølgende indtages om langbordet. I de kolde måneder kan I tænde op i brændeovnen og nyde ildens knitren, mens I hygger om spisebordet. I stueplan finder I desuden et godt, indretningsvenligt værelse samt det flotte badeværelse som er renoveret i 2021 med stilrene klinker, væghængt toilet, lækker vask, bruseniche og separat plads til vaskemaskinen.1. salen byder på en super god repos, som er stor nok til at huse hjemmekontoret. Heroppe venter jer desuden en skøn, lys stue – som sagtens kan bruges som stort værelse –  med loft til kip, fritlagte bjælker og dobbelte altandøre ud til altanen. Ved siden af stuen får I endnu et hyggeligt værelse med skråvægge og skråvindue. Oppefra 1. salen har I fine kig i forskellige retninger over Humlebæks grønne villaområder. Ejendommen byder endvidere på en god kælder, hvor ejendommens luft-til-vand varmepumpe er placeret samt et kæmpe skur udenfor til opbevaring af haveredskaberne. Selve ruderne er skiftet i 2021 og der er nye zink tagrender fra 2022.Den hyggelige, grønne have vender sydvest og væk fra vejen. Her er grøn græsplæne at boltre sig på,  dejligt valnøddetræ og flisebelagte terrasser, hvor havemøblerne kan sættes frem og hvor solen kan nydes. Villaen ligger dejligt, bekvemt her i Humlebæk – der er skole og daginstitutioner tæt på, hyggelig lokalbiograf og gode indkøbsmuligheder lidt længere oppe af vejen. Ved byens center, Humlebæk Centret finder I også stationen med tog til København på ca. 30 min. Og så har I naturligvis også den skønne natur med skov og Øresund i gåafstand – her finder I både den lokale, børnevenlige strand Peder Mads samt det charmerende havnemiljø i det gamle fiskerleje Sletten. Velkommen til!Vi glæder os til at vise jer boligen – ring på tlf. 4919 0800 for en fremvisning!

home Humlebæk – Se statistikker – Boliga

home.dk/ejendomsmaegler/132-home-humlebaek. Solgt’s profile picture. Solgt. Åbent hus’s profile picture. Åbent hus. Humlebæk’s profile picture. Humlebæk.

home Humlebæk (@homehumlebaek) • Instagram photos and …

home Humlebæk – Startside

Kontaktinformation på home Humlebæk Humlebæk, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Velkommen hos home Humlebæk v/ Hemming & Nystrup-Larsen. Tryk ”Synes godt om” og bliv opdateret… Humlebæk Center 29A, 3050 Humlebæk

home Humlebæk, Humlebæk | firma | degulesider.dk

home Humlebæk – Se statistikker

Se de seneste statistikker for home Humlebæk fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

Keywords: home humlebæk