Ikea eket

Udforsk hele EKET opbevaringssystemet – IKEA

Udforsk hele EKET opbevaringssystemet – IKEA

EKET er et modulopbygget opbevaringssystem med uendelige muligheder. Med masser af former og farver kan du skabe din egen personlige løsning, der passer til …

EKET opbevaringssystemet med den firkantede form, der er lige så enkel, som den er genial, er en løsning, der passer til de flestes behov og smag. Find dine favoritter her.

EKET Skab, hvid, 35x35x35 cm – IKEA

EKET Skab, hvid, 35x35x35 cm Dette smarte lille skab er altid klar til at give en hånd med – uanset om du har brug for hjælp til opbevaring, organisering eller de småting, du har i dine lommer. Vælg EKET i en diskret eller en markant farve.

EKET Skab, hvid, 35x25x35 cm – IKEA

EKET Skab, hvid, 35x25x35 cm Dette smarte lille skab er altid klar til at give en hånd med – uanset om du har brug for hjælp til opbevaring, organisering eller de småting, du har i dine lommer. Vælg EKET i en diskret eller en markant farve.

EKET Vægmonteret reol 4 rum, mørkegrå – IKEA

EKET Vægmonteret reol 4 rum, mørkegrå. Dette smarte EKET skab er altid klar til at give en hånd med – uanset om du har brug for hjælp til opbevaring, organisering eller de småting, du har i dine lommer. Vælg en diskret eller en markant farve.

Design din EKET reol – IKEA

Design din EKET reol

Med dette tegneprogram kan du kombinere forskellige elementer på din helt egen kreative måde. Oplev fleksibiliteten i EKET og se de endeløse kombinationer for dig. Skab en funktionel løsning, der er perfekt til dit hjem.

EKET Vægmonteret reol, hvid, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Vægmonteret reol, hvid, 70x35x70 cm Dette smarte EKET skab er altid klar til at give en hånd med – uanset om du har brug for hjælp til opbevaring, organisering eller de småting, du har i dine lommer. Vælg en diskret eller en markant farve.

EKET Skab med låge, hvid, 35x35x35 cm – IKEA

EKET Skab med låge, hvid – IKEA

EKET Skab med låge, hvid. Dette smarte, lille EKET skab er altid klar til at give en hånd med – uanset om du har brug for hjælp til opbevaring, organisering eller de småting, du har i dine lommer. Lågen åbner med et let tryk, så du kan skjule dine ting bag den.

Keywords: ikea eket, eket ikea, ikea eket skab