Ikea kunder

Hvor mange kunder handler hos IKEA?

Hvor mange kunder handler hos IKEA? – IKEA Danmark

Hvor mange kunder handler hos IKEA? Du kan finde informationer om IKEA på vores hjemmeside. Læs mere om IKEA Danmark og antal besøgende på vores hjemmeside …

Danmark – Du kan finde informationer om IKEA på vores hjemmeside.

Kundeservice – IKEA

Hej! Godt at se dig. Uanset hvad du har brug for, så har vi svarene, hjælpen og servicerne for at sikre, at du får en god IKEA oplevelse.

Hej! Godt at se dig. Uanset hvad du har brug for, så har vi svarene, hjælpen og servicerne for at sikre, at du får en god IKEA oplevelse. Ønsker du at tjekke status for din ordre? Vil du returnere et produkt eller finde en reservedel? Vi har nemme selvbetjeningsmuligheder.

IKEA ledelse og tal

IKEA ledelse og tal – IKEA

Hvordan sikrer vi, at kunderne føler sig trygge og sikre i forbindelse med Klik & Hent i varehuset? Hvordan sikrer vi, at alle vores kunder kan handle på IKEA.

Vidste du, at IKEA brandet har eksisteret i mere end 70 år …? Vi begyndte som en enkeltmandsvirksomhed på landet i Sverige og er nu en af verdens største boligindretningsvirksomheder. Find ud af mere om IKEA Danmark her!

IKEA Family medlemsfordele og særlige rabatter.

IKEA Family medlemsfordele og særlige rabatter. – IKEA

Vores Svensk Restaurant. Vi er glade for, at vi kan byde vores kunder velkommen i vores restauranter. Vi har fået mange nye retter, så der er noget for …

Bliv en del af den største familie i verden, og nyd godt af en række medlemsfordele, som særlige priser, inspirerende arrangementer og fantastiske indretningsidéer. Læs mere om alle fordelene.

Better Lives | Årsberetning 2021 – IKEA

Slut dig til de 20.191 personer, der allerede har anmeldt IKEA. Din oplevelse kan hjælpe andre til at træffe velinformerede købsbeslutninger.

Vi vil have en positiv indvirkning på mennesker og miljø. Læs, hvordan vores værdier var et kompas for os i et udfordrende år i kapitlet om Better Lives i Årsberetningen 2021

IKEA varehuse og IKEA Planning Studio – oversigtsside

IKEA varehuse og IKEA Planning Studio – oversigtsside – IKEA

Find adresse og åbningstider for vores varehuse og Planning Studio. Du kan også se lukkedage og datoer med udvidede åbningstider. Du kan desuden besøge dit lokale varehus online og se hvad, der er nyt.

Læs kundernes anmeldelser af www.ikea.com – Trustpilot

IKEA – Faktalink

IKEA | faktalink

Med en kombination af enkelt design, lave priser og en stærk virksomhedskultur går det svenske møbelfirma IKEA sin sejrsgang verden over, og milliardfirmaet har i dag 330 varehuse med 131.000 ansatte fordelt over hele verden. I virksomhedsåret 2011 nåede omsætningen op på over …

Kunder og ansatte sneede inde i Ikea: Fik farseret … – DR

Keywords: ikea kunder