Jysk badebassin

Jysk fjerner badebassin fra hylderne – Berlingske

Jysk fjerner badebassin fra hylderne

Skab den sjoveste vandleg med vores spændende udvalg af alt lige fra badebassiner og vand legetøj til vandsport. Hurtig levering og fuld returret med …

To uafhængige tests for ftalater i et badebassin med forskellige resultater skaber utryghed og uvished hos forbrugerne. Derfor har Jysk fjernet bassinet i butikkerne på alle markeder og vil vurdere “mulige retslige skridt.”

Vandleg & pools | Stort udvalg af vandlegetøj her | føtex.dk

24. jul. 2007 — Norsk laboratorium har fejlagtigt ombyttet en test, der fik Jysk hængt ud som sælgere af et badebassin med for højt indhold af ftalater.

Skab den sjoveste vandleg med vores spændende udvalg af alt lige fra badebassiner og vand legetøj til vandsport. Hurtig levering og fuld returret med føtex.dk.

Jysk badebassin frikendt – Jyllands-Posten

Jysk badebassin frikendt

Køb vildmarksbad, udendørs spa, saunatønde, badebassin, pool eller tilbehør. Stort udvalg af velvære-produkter til haven hos Harald Nyborg.

Norsk laboratorium har fejlagtigt ombyttet en test, der fik Jysk hængt ud som sælgere af et badebassin med for højt indhold af ftalater.

Udendørs spa, saunatønde, pool og badebassiner – køb her

20. jul. 2007 — Norsk kritik får nu Jysk til at stoppe salg af badebassiner med sundhedsskadelige ftalater.

Køb vildmarksbad, udendørs spa, saunatønde, badebassin, pool eller tilbehør. Stort udvalg af velvære-produkter til haven hos Harald Nyborg. Altid lave priser.

Jysk trækker badebassin tilbage – TV 2 – Nyheder

Jysk trækker badebassin tilbage – TV 2

19. jul. 2007 — Dynekoncernen Jysk skal omgående træk-ke sine bade-bassiner af mærket “Sø-hesten” tilbage. Det mener Per Clausen fra Enhedslisten efter, …

Norsk kritik får nu Jysk til at stoppe salg af badebassiner med sundhedsskadelige ftalater.

Ftalater i badebassin fra Jysk – TV 2 Nyheder

Ftalater i badebassin fra Jysk – TV 2

Prøver fra Statens Forurensningstilsyn i Norge viser, at badebassinet Søhesten fra Jysk indeholder farlige ftalater.

Jysk sælger giftigt badebassin – Ekstra Bladet

Jysk sælger giftigt badebassin – Ekstra Bladet

24. jul. 2007 — Laboratorium byttede ved en fejl om på prøverne. Det norske Statens Foruensnings Tilsyn, SFT, beklager. JYSK kalder det en skandale.

Prøver fra Statens Forurensningstilsyn i Norge viser, at badebassinet Søhesten fra Jysk indeholder farlige ftalater

JYSK badebassin ikke ulovligt – Mynewsdesk

JYSK badebassin ikke ulovligt | JYSK

24. jul. 2007 — Det norske Statens Forurenings Tilsyn (SFT) står med en temmelig pinlig sag. I den forgangne uge blev Jysk hængt ud som sælgere af et …

Laboratorium byttede ved en fejl om på prøverne. Det norske Statens Foruensnings Tilsyn, SFT, beklager. JYSK kalder det en skandale.

Alligevel ikke ftalater i badebassin fra Jysk | Penge – DR

Alligevel ikke ftalater i badebassin fra Jysk | Penge | DR

Køb soppebassiner, badebassiner og badedyr her – vi har også pools i forskellige størrelser og materialer. ✓ Ubegrænset returret.

Det norske Statens Forurenings Tilsyn er kommet til at bytte om på to prøver, og dermed blev Jysk uretmæssigt hængt ud som sælgere af et badebassin med ftalater.

Vandleg | Køb alt til sommerens vandleg i haven | Bilka.dk

Keywords: jysk badebassin