Plastisk træ harald nyborg

Plastic Padding Kemisk træ 180 ml – Harald Nyborg

Special spartelmasse til reparation af træ og trælignende materialer. Spartel er let at forme, skære og male. Udendørs og indendørs brug.

Droppen Træfiller 250 g – Harald Nyborg

Droppen Træfiller 250 g

Droppen Træfiller er til brug ved udfyldning af små revner og ujævnheder i træ og træmaterialer. Den opnåede overflade bliver glat, mat og perfekt i forhold …

Droppen Træfiller er til brug ved udfyldning af små revner og ujævnheder i træ og træmaterialer. Den opnåede overflade blive

Droppen Elegance Træfiller 250 g – brun – Harald Nyborg

Droppen Elegance Træfiller 250 g – brun

Filleren anvendes som reparationsmasse, til fyldning af huller, ujævnheder og revner. Filleren kan bruges på gulve, paneler, møbler m.m. af træ. Kan overmales.

Lugtsvag, hurtigtørrende spartelmasse. Filleren anvendes som reparationsmasse, til fyldning af huller, ujævnheder og revner.

Plastic Padding – Harald Nyborg

Plastic Padding

Træfylder kan vi også tilbyde – men det kan være, at det er rusten, du vil tage kampen op mod? … Plastic Padding Kemisk træ 180 ml. 76,00. 422,22/L.

Stort udvalg af Plastic Padding til lave priser! Plastic Padding kan bruges til at reparere huller, sprækker og andre skader på biler, både, tagrender m.m.

Find alt i spartelmasse og glasfiberreparation her

På harald-nyborg.dk har vi et stort udvalg af spartelmasse med hurtig levering. … til mindre revner og sprækker i materialer som træ, puds og beton.

Stort online udvalg af spartelmasse og glasfiber reparation til lave priser. På harald-nyborg.dk har vi et stort udvalg af spartelmasse med hurtig levering.

Plastic Padding PP100 spartelmasse 180 ml – Harald Nyborg

Plastic Padding PP100 spartelmasse 180 ml

Hurtighærdning letvægts spartelmasse til karosseri reparationer. Til brug som underlag, fyldstof eller overfladefinish på metaller, metalplader og glasfiber …

Hurtighærdning letvægts spartelmasse til karosseri reparationer.Til brug som underlag, fyldstof eller overfladefinish på met

Presto Polyesterspartel 2 kg – Harald Nyborg

Presto Polyesterspartel 2 kg

… på biler og campingvogne, til visse skader på både, som gulvspartel og til at lime og reparere jern, keramik, sten, stål, træ, plast m.m. Asbestfri.

En 2 komponent polyesterspartelmasse, som er meget let at spartle og slibe. Den anvendes til karroseriskader på biler og camp

Køb et luksus kunstig juletræ i plastik her – Harald Nyborg

Køb et luksus kunstig juletræ i plastik her

Et kunstigt juletræ af plast er oplagt til julehyggen derhjemme. Se de mange juletræer fra Nowel, fx med lys og pynt. Køb kunstigt juletræ til prisgaranti.

Opbevaringsbokse, klodskasser og bedroller – Harald Nyborg

Opbevaringsbokse, klodskasser og bedroller

Vælg materialet efter om du foretrækker kasser lavet af plastik, pap, træ eller metal. Pap- og plastikkasser er ofte billigere, mens træ- og metalkasser kan …

Få styr på dine ting med opbevaring fra Harald Nyborg. Se vores store udvalg af plastikbokse og foldekasser i forskellige størrelse med og uden låg.

Keywords: plastisk træ harald nyborg, kemisk træ harald nyborg