Polycarbonatplader silvan

Rias bølgeplader og trapezplader i plast – Se her | SILVAN

Find plexiglas, bølgeplader, trapexplader og termoplader fra Rias. De er den førende leverandør af plasthalvfabrikata i Danmark. Læs mere her.

Rias, H-samleprofil, 6000 mm, transparent – Pladetykkelse 6 mm

Rias, H-samleprofil, 6000 mm, transparent – Køb PVC trapezplader online | SILVAN

… ved fastgørelse m. vindsugskiver; Anvendes til samling af termotagplader; Måler L: 6000 mm – fås i flere størrelser; Af polycarbonat – transparent.

Få diskret samling af termotag Er du i gang med at lave en overdækket terrasse eller carport? Så er denne H-samleprofil fra Rias et vigtigt element til at opnå flot og diskret samling af termotagplader. Du bruger H-profilen til at samle 2 termoplader, som fastgøres med vindsugskiver og… Køb nu for kun 389,95

Vitavia, Drivhus, Merkur 6700-11500 – 8,3 m² Alu … – Silvan

… Med skydedør, tagrender og 2 oplukkelige tagvinduer; Vælg mellem 3 mm delt glas eller 6 mm polycarbonat. Læs mere Se specifikationer Vejledninger.

Rias Riatherm, Termoplade, 55 mm, opal – 3000 mm – Silvan

Rias Riatherm, Termoplade, 55 mm, opal – Køb Termotagplader online | SILVAN

… Brug til f.eks. overdækkede terrasser, udestuer og carporte; Af polycarbonat – måler T: 55 mm x B: 1250 mm – fås i flere længder.

Fuldend dit byggeprojekt med en tagløsning Er du en gør-det-selv-person, og er du i gang med et byggeprojekt? Så finder du her en ”Rias Riatherm”-termoplade, som kan være med til at fuldende dit projekt. For denne tagløsning er brudsikker og kommer med en behagelig lysgennemgang samt g… Køb nu for kun 3.419,95

PVC trapezplader – Overdækning af terrasse og skur – Se her

PVC trapezplader – Overdækning af terrasse og skur – Se her | SILVAN

Trapezplader af PVC er ikke så slagfaste som polycarbonat og tåler temperaturer fra -10 til 60 grader. Bliver pladerne for varme, nedbrydes PVC’en. Derfor bør …

PVC trapezplader bruges ofte til overdækning af terrasser og cykelskure. Pladerne er lavet af hård homogen PVC og er derfor genanvendelig. Se vores udvalg her!

Rias Rodena, Termoplade, 16 mm, transparent – Silvan

Rias Rodena, Termoplade, 16 mm, transparent – Køb Termotagplader online | SILVAN

… styrke – 10 års garanti; Brug til f.eks. overdækkede terrasser, udestuer og carporte; Af polycarbonat – måler T: 16 mm x B: 980 mm – fås i flere længder.

Flot og enkel tagløsning til udendørsarealer På udkig efter en enkel og holdbar tagløsning til diverse udendørs haveprojekter? Du finder her denne ”Rias Rodena”-termoplade, som er en god tagløsning. For disse termoplader er brudsikre og har en behagelig lysgennemgang og god isoleringse… Køb nu for kun 964,95

Rias Riatherm, Termoplade, 4×700 mm, glasklar – – Silvan

Rias Riatherm, Termoplade, 4×700 mm, glasklar – Køb Termotagplader online | SILVAN

… opbygning – høj styrke – 10 års garanti; Brug til f.eks. afskærmning eller glas i drivhuse; Af polycarbonat – måler T: 4 mm x B: 700 mm x L: 1000 mm.

Elegant og enkel termoplade Overvejer du at bygge et drivhus eller vil du gerne afskærme for kølige vinde på din terrasse? Så vil disse glasklare ”Rias Riatherm”-termoplader være det perfekte valg til at fuldende dit projekt. Du får nemlig termoplader, som har en god isoleringsevne og … Køb nu for kun 119,95

Rias Riatherm, Termoplade, 6 mm, glasklar – 1000 mm – Silvan

Rias Riatherm, Termoplade, 6 mm, glasklar – Køb Termotagplader online | SILVAN

… høj styrke – 10 års garanti; Brug til f.eks. afskærmning eller glas i drivhuse; Af polycarbonat – måler T: 6 mm x B: 1050 mm – fås i flere længder.

Afslut dit byggeprojekt med flotte termoplader På udkig efter en enkel løsning til projekt-drivhus, eller vil du gerne afskærme dele af din terrasse fra kølige vinde? Så behøves du ikke lede længere, for her finder du disse glasklare ”Rias Riatherm”-termoplader, der er et oplagt valg t… Køb nu for kun 249,95

Vitavia, Vægdrivhus, Ida 900-3300 – 1,3 m² Alu … – Silvan

Vitavia, Vægdrivhus, Ida 900-3300 – Køb Vægdrivhuse online | SILVAN

… og praktisk drivhus til væggen; Få plads til krydderurter, planter m.m.; Med oplukkeligt vindue og skydedør; Af 3 mm hærdet glas eller 4 mm polycarbonat.

Lille og praktisk Ida drivhus til væggen Er du på udkig efter et drivhus, som ikke tager for meget plads? Så er Vitavia Ida serien det helt rigtige valg. For denne serie består af vægdrivhuse, som er helt ideel til enten terrassen, gårdhaven eller lignende. På trods af det mindre areal… Køb nu for kun 2.248,95

Find drivhuse og orangerier til din have her | SILVAN

Materiale : Polycarbonat, aluminium og stål. Model : Canopia Victory. Sortiment : Fair pris hver dag. Mærke : PALRAM. Type : Orangeri.

Er du på udkig efter et nyt drivhus? Så kan du finde et stort udvalg hos Silvan med både vægdrivhuse, minidrivhuse, drivhuse og orangerier. Se mere her.

Keywords: polycarbonatplader silvan