Et støjhegn kan give dig fred og ro i haven

Et støjhegn kan give dig fred og ro i haven

Hvis du har en have, så ved du allerede, hvor rart det er at gå udenfor og sidde og nyde den friske luft. Der er bare noget helt særligt ved at have en have, hvor du kan sidde i ro og fred og være i nuet. 

Men hvis du bor lige ved siden af en vej med meget trafik, en institution eller noget helt tredje, så er det måske ikke så rart at være i haven. Det er yderst ærgerligt, men heldigvis findes der en løsning. Du kan nemlig kigge nærmere på et støjhegn. Men hvad er et støjhegn for noget? Det kan du læse mere om her.

Vælg det rette støjhegn for dig og din have

Et støjhegn er et hegn, der giver dig mulighed for at minimere støjen fra trafik, en institution eller andet. Sætter du sådan et hegn op, vil du altså have mulighed for at gå ud i din have og kunne sidde i ro og fred uden forstyrrelser.

Du kan vælge mellem flere forskellige typer støjhegn, så du kan få det mest optimale for dig og din have. Der findes både et reflekterende støjhegn og et absorberende støjhegn. Når det kommer til et reflekterende støjhegn, bliver lyden slået tilbage.

Er der derimod tale om et absorberende støjhegn, bliver lyden suget mere op. Ønsker du det mest effektivt støjhegn, er det en fordel at gå med et absorberende støjhegn. Men selvfølgelig er dette op til dig og dine behov samt ønsker.