Find den rette brandsikringsløsning for dig

Der findes en række forskellige løsninger, når der er tale om brandsikring. Derfor kan du vælge lige netop den løsning, der er den bedste for dig og den pågældende bygning. Du kan blandt andet vælge mellem alt lige fra både røggardiner til brandjalousier og brandgardiner. Det er en fordel at kende til de forskellige løsninger, så du kan træffe det rette valg. Læs med videre her og lær mere om de forskellige brandsikringsløsninger.

Lær mere om forskellige brandsikringsløsninger

Vil du gerne vide mere om diverse brandsikringsløsninger? Herunder kan du lære mere om brandjalousier, brandgardiner og røggardiner.

  • Brandjalousi

Et brandjalousi bliver brugt som brandsikring af åbninger i bygning samt passager, hvor der er et krav om brandsikring. Brandjalousier fremstilles af dobbeltvæggede stålelementer. Disse elementer består af promapyr mineraluld, som er et materiale, der er brandhæmmende.

  • Brandgardin

Et brandgardin er den perfekte løsning, hvis du er på udkig efter en brandsikker opdeling ved områder med en begrænset monteringsplads. Brandgardiner optager ikke særlig meget plads, og de vejer ikke lige så meget som eksempelvis et brandjalousi. Et brandgardin er velegnet til et indendørsområde, og så er det ikke lavet til daglig brug.

  • Røggardin

Når det kommer til et røggardin, så sørger det for at yde beskyttelse mod indtrængen af røg, hvis der opstår en brand. Dette er på grund af, at et røggardin er lavet af glasfiber i en høj kvalitet. Det kan være en fordel med et røggardin for mange, hvorfor det er værd at kigge nærmere på denne brandsikringsløsning.